torsdag 3. juni 2010

Vår! - igjæn.




Så kom vårn' te Sola i år og :-)

Det e foill fræs i heimen: Oddvar male og fikse opp ut, har hiva sæ skikkelig igang på sykkeln', i beddet gror det som bare det og æ sett å jobbe med eksamen......


Skriftlig oppgave som ska vær ferdig den 9. juni og muntlig den 17. juni.




 













17. mai vart feira i Sandnes i år også - og trønderbunaden vart ferdig. :-)


Først på mai va vi på Kreta og fiksa alt vi mått i forbindels med at vi har kjøpt oss hus der.  Ting tar tid nerri der, så det siste e itj i boks før vi ska nedover igjæn i juli. Vi glede oss allerede te å tebake igjen.

Almyrida e en liten landsby, stille og fredelig med ei strand som e akkurat passe stor .-) Utsikta fra huset e itj nå å si på - plassen e bare super. Vi ska nok klar å få bruk det der huset i mang år framover i feria og når vi har litt lenger fri innimellom.



Klokka 5 om mårra mått vi værra på flyplassen - så her e vi ganske trøtt enda, men vi va i form :-)

Reisedagen gjor te at vi gjekk glipp av 100 årsdagen te Hilde og Tor, men æ veit at dagen vart feira flott læll. Men ska ærlig innrøm at æ gjærn skull ha vært der og hylla sjefen min som bær åran godt. Det gjør dæm no forresten begge to. Synes det e flott at folk orke å arranger fest for slekt og venner æ. Myttji liv og leven med latter og sang, gir gode minna.

Om kveldn' va vi ut og åt på en av de mang, små restaurantene i landsbyen. 

  
 
Utsikt fra huset.

  
Vi fekk lest "Øya" som handle om øya Spinalonga utafor Kreta og æ fekk begynn å lessa te eksamen....

Men selvfølgelig vart det my kos med god drikke og god mat og. Vi kosa oss skikkelig begge to. Og det va så hærlig med ei uke fri fra alt heim her. Sol og varme gjør godt for kropp og sjel.

Vi e faktisk god te å kos oss når vi kan vi toan.

 
Fresk og opplagt for vi heim etter ei uke og vesst at "Saras hus" i Almyrida va plassen vårres :-)

Seint på natta den 15. mai va vi tebake te Sola igjen og den 16. vart brukt te å gjør siste rest te 17. mai.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Juni e ei travel tid for all som jobbe i skolen. Da e det å avslutt et år samtidig som en begynne å planlegg neste år. Det e så my som ska gjøres!
Og den som trur at lærera bare daffe sæ gjennom året, kan få kom å bli med mæ på arbeid ein dag så ska dokk få sjå et "mannskap" som arbeide!
I år har både rektor og æ eksamen vi ska gjænnom oppi avslutninga tå året og det e itj nå spøk. Men jammen ska vi få det te! :-)  Vi tenke GAGG :-)  Og så ska vi feir - uansett koss det går og uansett korr klar vi e. Den 17. juni e det champiss i heimen her, da e oppgaven forsvart og vi kan senk tempoet litt før siste skoledag den 18.

Og spisebordet bli på ny spisebord - ikke et rothøl foill av papir, bøker, ørten forskjellige merkepenne og utskrifte tå alt mulig og oppsamlingsplass for gamle kaffekoppa.....

Kanskje æ får tid te å færra te frisørn' og..... :-)
I skrivende stoinn e Oddvar i Abu Dhabi i forbindelse med jobb. Der har han vorri sia mandag.
Men i mårra kjæm han endelig heim igjen :-)))))))
Har bedt han kjøp med burka....men tru itj det hjelpe på den tøtta her....



Ingen kommentarer: